Verhuizen…deel 1

Het is niet de eerste keer dat we verhuizen, maar wel de meest ingewikkelde. De vorige keer hebben we eenvoudigweg een verhuisbedrijf ingeschakeld en dat waren we dit keer ook van plan.

Maar ja, dit huisje is een stuk kleiner dan ons huidige huis. De stal is ruim genoeg om spullen op te slaan, maar in verband met vrieskou,  vocht en ongedierte is dat niet  voor alle huisraad even aantrekkelijk. Dus de piano, antieke servieskast, grote eettafels, schilderijen, boekenkasten, Joris’ mooie werkbank en dozen met boeken zouden in de opslag moeten.

Maar dat kan wel eens lang gaan duren, tenslotte moeten we helemaal een nieuw huis bouwen. En dan wordt opslag bij een verhuisbedrijf best wel duur.

Gelukkig hebben we familieleden met ruimte genoeg, waar onze spullen een poosje mogen logeren. Ook fijn, want dan kan je nog eens een doosje boeken omruilen. Alleen… die wonen natuurlijk over het hele land verspreid. En dan wordt een verhuisbedrijf inschakelen ook weer (te) prijzig.

Kortom, het wordt een ouderwetse doe-het-zelf-verhuizing. Een hele planning, want niet alleen moet de huisraad naar drie verschillende adressen, we moeten ook de kippen en de eenden nog verhuizen.

We zoeken wel nog hulp met in- en uitladen! Wie heeft er tijd om te helpen?

 • op donderdag 6 juli ’s ochtends met inladen in Amersfoort
 • op vrijdag 7 juli met inladen in Amersfoort
 • op zaterdag 8 juli met uitladen in De Hoeve
 • en op zondag 9 juli met inladen in Amersfoort èn uitladen in De Hoeve

 

2 gedachten over “Verhuizen…deel 1”

 1. Hallo Geertje en Joris,
  Is er morgen, 8 juli, nog hulp nodig bij het uitladen?
  Zo ja, om welke tijd?

  groet Roel

 2. Hoi Roel,
  Dankjewel voor je aanbod! Maar ik zie het nu pas. Geeft niets, het is gelukt!
  hartelijke groet,
  Geertje

Geef een reactie