Nog meer vertraging…

Maandag zou de tegelzetter komen. Dus moesten uiteraard alle ruimtes die betegeld worden leeggeruimd (gelukkig leggen we niet in het hele huis tegels!) Omdat Joris nog een wandje af moest maken werd het uiteindelijk zondagavond en liepen we met hoofdlampjes op in het donkere huis kasten, tafels en het geïmproviseerde aanrecht te versjouwen.

En toen kwam de tegelzetter niet opdagen. Ziek, zo bleek. Verdorie! De aannemer belooft dat de tegelzetter uiterlijk volgende week (de 18e) komt. Maar boven is de installateur bezig met de ventilatie. Die had speciaal de 11e tot de 15e iets anders gepland zodat hij de tegelzetter niet in de weg zou lopen. En zou vanaf de 18e weer verder gaan. En de ventilatie moet eerst af, vóór we de vloer boven kunnen maken.

Dus alles schuift weer op. Nog meer vertraging…. we beginnen er een hard hoofd in te krijgen dat het ons gaat lukken om vóór het eind van het jaar in het huis te trekken.

In januari spraken we met de aannemer af dat als we in november nog niet zouden kunnen douchen in het huis, we bij hèm zouden komen douchen. Het lijkt erop dat we binnenkort met handdoek en toilettas naar Oldeholtpade gaan…