Hulp!

Amanda, die vorig jaar ook heeft geholpen met de kalkhennep, verveelde zich. En vroeg of ze niet een dagje mocht komen helpen. Nou, er is altijd genoeg te doen 🙂 En we mogen één persoon per dag ontvangen.

Dus we hebben wortelstronken verwerkt tot een creatieve rand voor de ‘voortuin’ zodat de plek vrijkwam waar het houthok moet komen en een fundering van stoeptegels aangelegd voor het bouwen houthok, een ontiegelijke hoeveelheid planken geschuurd en geschilderd voor de verdiepingsvloer / plafond woonkamer en keuken en als kers op de taart nog een hele middag overwoekerd prikkeldraad uit braamstruiken lopen peuteren (wat echt verschrikkelijk akelig rotwerk is). Hoera! Zulke hulp kunnen we vaker gebruiken!

Ook omdat het natuurlijk wel héél fijn is om weer eens iemand anders te zien. Net als iedereen beginnen we erg naar versoepelingen in het sociaal verkeer te verlangen. Al doet Plaatselijk Belang haar best met voor de ‘mienskip’ georganiseerde quarantainebingoavonden.